Akyazı planı

Trabzonspor’da 2016-2017 sezonu için taraftarına şampiyonluk sözü veren Başkan Muharrem Usta, özellikle Akyazı Projesi’nin önemine işaret etmiş ve “Yeni döneme mutlaka yetişmeli” mesajlarını göndermişti. Karadeniz temsilcisinin kurmayları, bu mesajları gö

Akyazı planı
Trabzonspor’da 2016-2017 sezonu için taraftarına şampiyonluk sözü veren Başkan Muharrem Usta, özellikle Akyazı Projesi’nin önemine işaret etmiş ve “Yeni döneme mutlaka yetişmeli” mesajlarını göndermişti. Karadeniz temsilcisinin kurmayları, bu mesajları gönderirken hem yeni statta oluşacak havayı hem de gelecek ekonomik katkıyı hesaba katıyor.
 
Temaslar başladı
 
Bordo-Mavili yönetim, stadın bitmesiyle beraber stadın isim hakkını satabilecek. Birçok firmayla şimdiden temasa geçen Trabzonspor’un idarecileri, bu yolla kasaya çok ciddi bir gelir koymayı düşünüyor. O gelirin önemli bir kısmı da şampiyonluk parolasıyla yola çıkılacak sezonda transfere harcanacak.
 
Kısa vadeli satış
 
Bu arada yönetimin ilk etapta stadın isim hakkını çok uzun bir süre için değil 3 yıllık bir projeyle satmayı düşündüğü de gelen haberler arasında. Böylece stadın isim hakkının geliri mevcut yönetimin görev süresi içinde kullanılmış olacak ve olası eleştirilerin de önüne geçilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor