Akyazı inşaatında grev var

Haber61 – Haber Servisi – Akyazı’da yapılan stadyum inşaatı işçilerin 2 aydır maaş  alamaması nedeni ile durdu. Dün haber merkezimizin ilk olarak duyurduğu grev var haberinde işçilerin işverene bir günlük zaman tanıdığı bilgisine yer vermiştik. Muhabirimi

Akyazı inşaatında grev var

Haber61 – Haber Servisi – Akyazı’da yapılan stadyum inşaatı işçilerin 2 aydır maaş  alamaması nedeni ile durdu. Dün haber merkezimizin ilk olarak duyurduğu grev var haberinde işçilerin işverene bir günlük zaman tanıdığı bilgisine yer vermiştik. Muhabirimizin edindiği bilgiye göre; işçiler bugün paralarını alamadıkları gerekçesi ile iş bırakma eylemi yaptı. Şantiye sahasında bulunan yönetim ofisi önünde sabah erken saatlerde toplanan işçiler maaşlarını alamaz iseler çalışmayacaklarını dile getirdiler.

HASTANEDE GREV YAPILMIŞTI

Trabzon’da TOKİ, tarafından yaptırılan bir çok şantiyede benzer sıkıntılar yaşanmıştı. Bir süre önce TOKİ tarafından yaptırılan Yenimahalle’de bulunan Diş Hastanesinde işçileri para alamadıkları için greve gitmiştiler. Bu hastaneyi yapan yüklenici firmanın TOKİ’den ödenek alamadığı gerekçesi ile işçilere para yatıramadığı ve iflas ettiği öğrenilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor