Akyazı için seferberlik kararı

Akyazı'da çalışmalar artıyor

Akyazı için seferberlik kararı
Trabzonspor'un geleceği için kritik önem taşıyan Akyazı Stadı için çalışmalar hız kazanacak.  Bordo-Mavililer’in yapımı devam eden yeni mabedinde bayram dönüşü çalışan sayısının iki katına çıkarılacağı ve çalışma temposunun da artırılacağı belirtildi.

Bordo-Mavili camiada stat heyecanı her geçen gün büyüyor. Cezası nedeniyle 5. haftada taraftarına kavuşacak olan Trabzonspor bu nedenle ilk iki iç saha maçını Avni Aker’de oynayacak. 5. haftada görkemli bir şekilde taraftarıyla buluşmak isteyen Karadeniz ekibi, stadın bu tarihe yetiştirilmesi için büyük çaba gösteriyor.

Hatta bayram itibariyle deyim yerindeyse bunun için seferberlik ilan ediliyor. Hız verilecek olan çalışmalarda bayram dönüşü çalışan sayısının iki katına çıkarılacağı ve mesailerin de artacağı belirtildi. Bu arada yönetimin bayramdan sonra loca satışları ile ilgili de detaylı bir çalışma yürüteceği öğrenildi.

Sponsor istedi

Stat çalışmalarına hız verilmesinde sponsor talebinin de etkili olduğu ifade ediliyor. Başkan Muharrem Usta’nın, adını sır gibi sakladığı dünyaca ünlü bir bankayla yaptığı anlaşmadan sonra inşaatın hızlandırılması için direktif verdiği konuşuluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor