"Aksilik olmazsa M'Bengue Trabzonspor'da"

Trabzonspor'da  Ersun Yanal'ın teknik direktörlüğe gelmesinin ardından transfer harekatı hız kazandı.   Fransız basını bordo-mavililer, Rennes ile sözleşmesi bu ay sonu bitecek olan Cheikh M'Bengue ile görüştüğünü iddia etti.Bu iddianın ardından Cheikh M'

"Aksilik olmazsa M'Bengue Trabzonspor'da"
Trabzonspor'da  Ersun Yanal'ın teknik direktörlüğe gelmesinin ardından transfer harekatı hız kazandı.
 
Fransız basını bordo-mavililer, Rennes ile sözleşmesi bu ay sonu bitecek olan Cheikh M'Bengue ile görüştüğünü iddia etti.Bu iddianın ardından Cheikh M'Bengue'nin kardeşi Moktar M'Bengue çarpıcı açıklamalar yaptı. Moktar "Bu haberler doğru. Trabzonspor ile bir süredir görüşüyoruz. Şu anda imza aşamasına gelmiş değiliz ama görüşmeler olumlu yönde ilerliyor. Büyük bir aksilik olmazsa Cheikh M'Bengue seneye Trabzonspor'da forma giyecek."
 
G.Saray da talip olmuştu
Senegal Milli Takımı'nda Demba Ba ve Moussa Sow gibi futbolcularla beraber forma giyen M'Bengue, bu sezon Rennes formasıyla 26 maça çıktı ve 2 asist kaydetti. Daha önce Galatasaray'ın da gündemine gelen M'Bengue'nin yakın bir zamanda bordo-mavili takım ile anlaşması bekleniyor.
 
Sol ayağı raket gibi
M'Bengue (27 yaşında), Senegal Milli Takımı'nın sol beki. Fransa futboluna çok sayıda futbolcu yetiştiren Toulouse altyapısından çıkan oyuncu, 2007 Temmuz ayında ilk profesyonel sözleşmesini imzaladı. 2013'te 2 milyon euro civarı bir bonservisle Rennes'e transfer oldu. Bu sezon 23 maçta forma şansı bulan M'Bengue, fizik gücüyle ön plana çıkan bir sol bek. Sol ayağını çok iyi kullanabilen futbolcu ihtiyaç halinde sol stoper olarak da görev alabiliyor. Atletik bir yapısı olan M'Bengue'nin ön plana çıkan özellikleri : Markaj becerisi ve ters kademeleri.
 
Fotomaç

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor