Akhisar'dan Flaş Transfer Açıklaması!

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan Karşıyaka'yı 2-0 yendikleri maç sonrası turu geçmek için son şanslarını iyi değerlendirdiklerini ve Karşıyaka'yı yenerek yollarına devam etme hakkı kazandıklarını söyledi. Maç öncesinde Rodallega'nın evd

Akhisar'dan Flaş Transfer Açıklaması!

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan Karşıyaka'yı 2-0 yendikleri maç sonrası turu geçmek için son şanslarını iyi değerlendirdiklerini ve Karşıyaka'yı yenerek yollarına devam etme hakkı kazandıklarını söyledi.

Maç öncesinde Rodallega'nın evde ayak parmağına sehpa düştüğünü, Douglao, Bruno ve Grbic'in sakatlıklarının olduğunu kaydeden Arslan, şöyle konuştu:

"Hücum bölgesinde eksiklerimiz vardı. İlk 10 dakika yanlış oynadık daha sonra pres gücümüzü artırdık. Bu da golü ve galibiyeti getirdi. Maçı daha önce de bitirebilirdik. Karşıyaka, 1-0'dan sonra iyi bir dönüş yaptı. Tayfun'un oyuna girmesi bize sıkıntı yarattı ama turu geçmeyi başardık. Trabzonspor'la ligde ve kupada üst üste oynayacağımız maçları inşallah kazanırız."

Arslan, bir soru üzerine, Güray Vural'ın dün akşam antrenmanda olduğunu belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kadro açıklanmadan önce sürpriz bir gelişme yaşanmıştı. Trabzonspor'a transferinden vazgeçildiği konuşulmuştu, Ancak Trabzonspor tekrar Güray'la ve bizimle görüşmeye başladı. Güray Vural, Trabzonspor'la büyük ölçüde anlaştı. Güray'ın sözleşmesi sezon sonu bitiyordu. Güray, kariyer planlaması açısından tercihte bulundu. Kalıp mutsuz da olabilirdi. Çok büyük gücümüzü kaybedeceğiz. Ancak takasta gelecek oyuncular var."

Karşıyaka'nın "kurtuluş savaşı"nda hem teknik direktör Yusuf Şimşek hem de camiaya başarılar dileyen Cihat Arslan, "İzmir kulüpleri Türk futbolu için önemli. Bu ligde devam etmeleri ve üst lige çıkmaları gerekiyor. Karşıyaka'ya 'kurtuluş savaşı'nda sonsuz başarılar" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler