Akakpo için yeşil ışık!

Trabzonspor'un devre arası transfer döneminde pilot takım 1461 Trabzon'dan kadroya katılan Serge Akakpo'nun performansı son günlerde en çok konuşulan konular arasına girdi.    Başakşehir maçında gol de kaydeden Togolu stoper, bordo mavili ekipte uzun yıll

Akakpo için yeşil ışık!
Trabzonspor'un devre arası transfer döneminde pilot takım 1461 Trabzon'dan kadroya katılan Serge Akakpo'nun performansı son günlerde en çok konuşulan konular arasına girdi. 
 
Başakşehir maçında gol de kaydeden Togolu stoper, bordo mavili ekipte uzun yıllar kalmayı istediğini söylemesinin ardından kendisine yönetimden yeşil ışık geldi. Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın, henüz gidecek ve kalacaklar için net kararın verilmediğini ancak Akakpo'nun katkısını gözardı edemeyeceklerini söyledi. Büyükaydın " Kendisi hakkında olumlu düşüncelerimiz var. Sezon bittiğinde değerlendirme yapılacak. Teknik ekibin de isteğine göre karar verilecek" dedi.
 
1461 Trabzon'dan bedelsiz olarak kiralanan tecrübeli oyuncu yarım dönem için sadece 44 Bin Euro garanti ücrete oynarken maç başı ise 1.500 Euro alıyor. 28 yaşındaki stoper 9 lig maçında 547 dakika forma şansı buldu. Akakpo ayrıca sezon başında transfer edilen Douglas'ı da performansıyla kendi yedeği konumuna düşürdü. Douglas, 1 Milyon 500 Bin Euro transfer bedeliyle geldiği Trabzonspor'da 1 Milyon 550 Bin Euro garanti ücretin yanı sıra 5 Bin Euro maçbaşı ücret kazanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor