Akakpo fena kesti!

Trabzonspor'da Douglas hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor. Hami Mandıralı tarafından Mersin İdmanyurdu maçında yedek bırakıldı.   Trabzonspor'da Şota döneminde de Sadi Tekelioğlu döneminde de, Hami Mandıralı döneminde de beklentileri karşılayamayan Do

Akakpo fena kesti!
Trabzonspor'da Douglas hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor. Hami Mandıralı tarafından Mersin İdmanyurdu maçında yedek bırakıldı.
 
Trabzonspor'da Şota döneminde de Sadi Tekelioğlu döneminde de, Hami Mandıralı döneminde de beklentileri karşılayamayan Douglas formasını PTT 1. Lig'den gelen Serge Akakpo'ya kaptırdı. Son olarak Konyaspor deplasmanında da performans olarak hayal kırıklığı yaratan Brezilyalı stoper yine yedek kulübesine çekildi.
 
Douglas'ın maaşı ne kadar?
 
Sezon başında Dinamo Moskova'dan 1.5 milyon Euro bonservis bedeli ve yıllık 1.550 milyon Euro maaş karşılığında Trabzonspor'a transfer edilen Douglas bu güne kadar oynadığı maçlarda sürekli hayal kırıklığı yarattı. Hami Mandıralı tarafından da kazanılmaya çalışılan Brezilyalı oyuncu yine kötü performans sergileyince, pilot takım 1461 Trabzon'dan gelen Serge Akakpo'nun yedeği oldu! 
 
Serge Akakpo'nun maaşı ne kadar?
 
Trabzonspor'un pilot takımı 1461 Trabzon'dan Trabzonspor'a gelen Serge Akakpo ise yarım sezon için sadece 44 bin Euro alacak. Akakpo'nun bir yıllık maaşını 88 bin Euro olarak hesaplarsak, Togolu oyuncu, Brezilyalı mevkidaşı Douglas'tan 18 kat ucuza oynuyor olmasına rağmen takım arkadaşını kesti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler