Ahmet Çubukçu: "Sağlam adımlarla hareket etmeliyiz"

Trabzonspor'da Ahmet Çubukçu hata yapma lükslerinin olmadığını ve sağlam adımlarla hareket etmeleri gerektiğini söyledi. Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, yüksek harcamalar yapma gibi bir lükslerinin olmadığını belirtti, "Sağlam adımlarla hareket etmem

Ahmet Çubukçu: "Sağlam adımlarla hareket etmeliyiz"

Trabzonspor'da Ahmet Çubukçu hata yapma lükslerinin olmadığını ve sağlam adımlarla hareket etmeleri gerektiğini söyledi.

Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, yüksek harcamalar yapma gibi bir lükslerinin olmadığını belirtti, "Sağlam adımlarla hareket etmemiz gerekiyor" dedi.
 
"KULÜBÜ YENİDEN AYAĞA KALDIRMALIYIZ"
 
Asbaşkan Ahmet Çubukçu, yaptığı açıklamada Trabzonspor’u yeniden ayağa kaldırmak için seferber olduklarını söyledi. Hata yapma lükslerinin olmadığını belirten Ahmet Çubukçu, şöyle devam etti:
 
"Futbolculara, hocalara milyon eurolar vererek geçmişteki hataları yapamayız. Yönetici arkadaşlar ceplerinden büyük paralar verdiler. Ama ne kadar verirsen ver, borç kapanmıyor. Artık sağlam adımlarla hareket etmemiz lazım. Bundan sonra ayağımızı yorganımıza göre uzatacağız. Bu konuda gerekeni yapıyoruz."
 
"KADRO ŞİŞKİNLİĞİ SIKINTI YARATIYOR" 
 
Yeni sezona yeni bir yapılanma ile başlamak istediklerini ifade eden Ahmet Çubukçu, açıklamasını şöyle sürdürdü:
 
"UEFA, bize transfer yapabilmemiz için kriterler koydu. Oyuncu almak istiyorsak, kadromuzu da ona göre dizayn etmeliyiz. Bunları iyi planlayıp kısa süre içerisinde sonuçlandırmalıyız. Şu anda gece gündüz çalışıyoruz. Trabzonspor’un zarar görmemesi için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız."
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor