Agresif ve ofansif Trabzonspor

Yanal kamp döneminden memnun kaldı

Agresif ve ofansif Trabzonspor
Trabzonspor'un 14 günlük Slovakya kampının ardından 18 günlük Macaristan kampı da sona erdi. Györ kentinde yapılan kamp boyunca bordo-mavililer 6 hazırlık maçı oynarken, 17'de antrenman yaptı. Oynadığı hazırlık maçlarında kendisine oranla kısmen daha zayıf takımlarla mücadele eden Karadeniz ekibi, 6 hazırlık maçının tamamını kazandı. Sırasıyla Avusturya'nın dördüncü lig ekibi Gerasdorf'u 6-1, Macaristan üçüncü lig temsilcisi Gyori ETO'yu 2-0, Macaristan'ın birinci lig ekibi Budapeşte'yi 5-0, Gyirmot'u 2-0, Avusturya dördüncü lig ekibi K. Wien'i 5-0 yenen bordo-mavililer, en çok zorlandığı maçta ise Birleşik Arap Emirlikleri'nin Emirates takımını 1-0'la geçmeyi başardı. Bu periyotta 21 gol atıp sadece 1 gol yiyen Trabzonpor, iyi bir istatistik elde etti.

OFANSİF VE AGRESİF BİR TAKIM 
Teknik direktör Ersun Yanal, alınan sonuçlardan fazlasıyla memnun. Çok verimli bir kamp dönemini geride bıraktıklarını belirten kurt çalıştırıcı, "Yeni transferlerimiz kampa gecikmeli olarak katılsa da gerek hazırlık maçları gerekse antrenmanlarda onların uyum sorununda önemli aşamada kat ettik. Takım içerisindeki rekabetten fazlasıyla memnun olduğumu söyleyebilirim. Biz yeni sezonda ofansif, agresif ve kazanmaya odaklı futbol oynamak istiyoruz. Ağırlıklı olarak bunun çalışmasını yaptık. Hazırlık maçları bir kıyas olarak alınmamalı ama yine de tüm maçları kazanmak moral açısından çok önemli oldu. Bursaspor ile oynayacağımız karşılaşma ile bunu taçlandırmak istiyoruz" dedi. Başarılı hoca, Bursaspor'un güçlü bir takım olduğunu, ligin başlamasına kısa süre kala eksikleri göreceklerini de belirtti..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler