Agresif bir Trabzonspor!

Trabzonspor yeni seozn hazırlıkları kapsamında Hollanda'da yaptığı kampın ardından dün akşam saatlerinde Trabzon'a döndü.Teknik Direktör Şota Arveladze yeni sezondaki Trabzonspor'u, "Hücum oynayacak, çok fazla gol atmaya çalışacak, herkesi zorlayacak, kaz

Agresif bir Trabzonspor!

Trabzonspor yeni seozn hazırlıkları kapsamında Hollanda'da yaptığı kampın ardından dün akşam saatlerinde Trabzon'a döndü.

Teknik Direktör Şota Arveladze yeni sezondaki Trabzonspor'u, "Hücum oynayacak, çok fazla gol atmaya çalışacak, herkesi zorlayacak, kazanmaya oynayacak bir takım olacağız. Yarıştığımız her kulvarda 1 numara olmak için çabalayacağız. Çok hareketli, heyecan veren, tribünlere hava veren, agresif bir Trabzonspor izletmeyi amaçlıyorum" sözleriyle anlatırken antrenmanlarda da futbolcularına bunu görüşünü anlattı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler