Ağaoğlu adaylığı neden düşünmüyor?

Trabzonspor'da başkanlığa aday olması beklenen fakat bunu düşünmediğini itiraf eden eski yöneticilerden Ahmet Ağaoğlu nedenilerini ilk kez sıraladı. "Türkiye’de futbol kirlenmiştir ama sadece Türkiye’de değil tüm dünyada artık futbol bir spor dalı değil b

Ağaoğlu adaylığı neden düşünmüyor?

Trabzonspor'da başkanlığa aday olması beklenen fakat bunu düşünmediğini itiraf eden eski yöneticilerden Ahmet Ağaoğlu nedenilerini ilk kez sıraladı.

"Türkiye’de futbol kirlenmiştir ama sadece Türkiye’de değil tüm dünyada artık futbol bir spor dalı değil büyük paraların döndüğü ve bu paraların başka yerlere aktarıldığı bir pisliğe bulaşmıştır futbol" diyen Ağaoğlu, "Siz futbol haricinde bir spor dalında yolsuzluktan görevden alınan başkan, yönetici veya oyuncunun yolsuzluk şike gibi iddialara bulaştığına rastladınız mı? Neden veleybolda yok, neden basketbolda yok? Çünkü futbol tepeden tırnağa Sepp Blatter’den Michel Platini’ye kadar pisliğe batmış. Şimdi bu ortamda nasıl futbola gönül vereceksin? Ne kazandırıyor ki Allah aşkına. Dünyanın en çok para kazandıran sporcularına bakın, futbolcu ilk 10’da bir tanemi ne vardır" diyerek nedenlerini de anlattı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor