Adı TS ile anılan yıldız için açıklama!

Son dönemde adı Trabzonspor ile anılan İstanbul Başakşehirli futbolcu Doka’nın menajeri Nesim Özgür, bu transfer söylentileri hakkında net konuştu.Özgür, “Doka’nın farklı bir yeri var. 4 senedir Türkiye’de. Doka Türkiye’yi benimsedi, Türkiye de onu benims

Adı TS ile anılan yıldız için açıklama!

Son dönemde adı Trabzonspor ile anılan İstanbul Başakşehirli futbolcu Doka’nın menajeri Nesim Özgür, bu transfer söylentileri hakkında net konuştu.

Özgür, “Doka’nın farklı bir yeri var. 4 senedir Türkiye’de. Doka Türkiye’yi benimsedi, Türkiye de onu benimsedi. Başakşehir Kulübü’nün Doka’ya karşı inanılmaz bir sevgisi var. Doka da Başakşehir’i kendi evi gibi görüyor. Zaten 2+1 yıl sözleşmesini uzattık. Doka 30 yaşında olmasına rağmen şu anda fizik olarak baktığımız zaman, futbol olarak, teknik olarak hiçbir eksiği yok. Her maçta gündem oluyor. Transferiyle ilgili bir şeyler yazılıyor ama bende öylesine okuyorum. Doka ile ilgili bir transfer durumu olduğu zaman kulüp başkanı var, teknik heyeti var. Onlar karar verir. Karşılıklı bir şey olursa olur. Olmazsa da Doka Başakşehir’de çok mutlu, inanılmaz seviliyor, o da sözleşmesini uzattı ve kendi evi gibi görüyor” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor