Adı Trabzonspor'la anılan yıldız konuştu!

Trabzonspor'un gündeminde olduğu iddia edilen Yunus Mallı, gitmek istediği takımı kendisi açıkladı. Mainz forması ile Bundesliga'da fırtına gibi esen 23 yaşındaki ileriye dönük orta saha oyuncusu, Almanya'da eski takımının formasını giymek istediğini söyl

Adı Trabzonspor'la anılan yıldız konuştu!
Trabzonspor'un gündeminde olduğu iddia edilen Yunus Mallı, gitmek istediği takımı kendisi açıkladı. Mainz forması ile Bundesliga'da fırtına gibi esen 23 yaşındaki ileriye dönük orta saha oyuncusu, Almanya'da eski takımının formasını giymek istediğini söyledi.
 
Alman basınına konuşan Türk asıllı Alman futbolcu, "Borussia Mönchengladbach harika bir kulüp. Formasını giymeyi isteyeceğim bir ekip. Kulüp ve insanlar çok iyi. Nisan sonuna kadar kararımı vereceğim" diye konuştu.
 
Bu sezon Bundesliga'da 24 maçta forma giyen Mallı, 4 gol attı, 3 asist yaptı. Kassel doğumlu olan Yunus Mallı, Almanya genç milli takımlarında da forma giyiyor. Genç oyuncu Mönchengladbach altyapısından yetişmişti.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler