6 yıl sonra kalede bir yabancı

Trabzonspor'un Konyaspor ile oynadığı maçta kalede sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen kaptan Onur Recep Kıvrak'ın yerine sezon başında transfer edilen Esteban Alvarado görev yaptı. Bu sezon ilk kez resmi bir maçta 11'de Kosta Rikalı kaleci bordo-mavili t

6 yıl sonra kalede bir yabancı

Trabzonspor'un Konyaspor ile oynadığı maçta kalede sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen kaptan Onur Recep Kıvrak'ın yerine sezon başında transfer edilen Esteban Alvarado görev yaptı.

Bu sezon ilk kez resmi bir maçta 11'de Kosta Rikalı kaleci bordo-mavili takımda 6 yıl sonra bir ilke imza attı. Trabzonspor'da en son 6 yıl önce 22 Kasım 2009 tarihinde Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup olunan maçta kaleyi Senegalli file bekçisi Tony Sylva korumuştu. Ardından ise teknik direktör Hugo Bross ile yolların ayrılması ve Şenol Güneş'in göreve gelmesiyle birlikte kale Onur-Tolga ikilisine devredildi ve aradan geçen 6 yıl boyunca kaleyi Onur başta olmak üzere yerli kaleciler korudu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler