30 Milyon Euro'luk kulübe!

Trabzonspor ve Beşiktaş arasında oynanan mücadelenin yedek kulübesinde oturan yıldızlarının takımlarına toplam maliyetleri 30 milyon Euro civarında oldu.Trabzonspor ve Beşiktaş, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda karşılaşırken, iki takımın da yedek kulübesinin z

30 Milyon Euro'luk kulübe!
Trabzonspor ve Beşiktaş arasında oynanan mücadelenin yedek kulübesinde oturan yıldızlarının takımlarına toplam maliyetleri 30 milyon Euro civarında oldu.

Trabzonspor ve Beşiktaş, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda karşılaşırken, iki takımın da yedek kulübesinin zenginliği dikkat çekti.

Kulübede yer alanlar arasında sezonun flaş isimleri Oscar Cardozo ve Demba Ba da bulunurken, bu durum ''yıldız sever'' taraftarları da bir hayli üzdü.

Trabzonspor'da Ersun Yanal, Beşiktaş maçında yönetime yaklaşık 17 milyon Euro'luk bonservis maliyeti olan oyuncularını yedek bırakırken, Beşiktaş'ta ise Bilic, toplamda yaklaşık 12 milyon Euro bonservis ödenerek alınan yıldızlarını yanında oturttu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor