"2010-11 yılındaki ortam yakalanabilir"

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Köksal Güney, bordo-mavili takımın son yıllarda en başarılı olduğu 2010-2011 sezonundaki ortamı yakalayabileceğini söyledi.   Güney,yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un ligin ilk 3 haftasında 2 galibiyet, 1 beraberlik alar

"2010-11 yılındaki ortam yakalanabilir"
Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Köksal Güney, bordo-mavili takımın son yıllarda en başarılı olduğu 2010-2011 sezonundaki ortamı yakalayabileceğini söyledi.
 
Güney,yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un ligin ilk 3 haftasında 2 galibiyet, 1 beraberlik alarak 7 puanla averajla ikinci sırada yer aldığını ve 2010-2011 sezonundan sonraki en iyi lig başlangıcını yaptığını belirtti.
 
Güney, Kayserispor ve Galatasaray maçıyla 5 haftalık süreci tamamlayacaklarını belirterek, "Bu maçlardan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. İlk 5 haftayı bu galibiyetlerle tamamlarsak gelecek adına çok önemli olacak" dedi.
 
Kayserispor karşısında sahadan 3 puanla ayrılmalarının da Galatasaray maçına olumlu motivasyon sağlayacağını anlatan Güney, "Bu 5 haftayı, çok önemli rakiplerle oynayarak kapamış olacağız. En az puan kaybıyla geçersek takım içindeki kenetlenme artar. Önümüzdeki haftalara daha motivasyonla gireriz. 2010-2011 sezonunda maç kazandıkça takımın kendine güveni artmış, daha motive olmuştuk. bu kadro onun işaretini veriyor. Bu açıdan önümüzdeki iki karşılaşmayı çok önemsiyoruz ve kazanmak istiyoruz" diye konuştu.
 
Tüm camianın bütünlük içinde olması gerektiğini vurgulayan Güney, "Eğer taraftarı, teknik heyeti, yönetimi, birlik beraberlik içinde olursak en son şampiyon olduğumuz 2010-2011 sezonundaki ortam neden oluşmasın? O havayı yakalayabiliriz. Herkes, spor kamuoyu bunda hemfikir. Bunun için de konuşmak değil, çalışmak lazım. Taraftarımız, bütün spor camiamız bizden beklenti içinde. Bunu herkes söylüyor ama çok dikkatli olmak ve çalışmamız lazım" ifadelerini kullandı.
 
"Konuşmak ile şampiyonluk olmaz"
Güney, Trabzonspor'un büyük hedefleri olan bir takım olduğunu ifade ederek, şöyle devam etti: "Şampiyonluk konuşmak ile değil, çalışmayla olacak şeydir. Her şey sahada belli olur. Trabzonspor, büyük kulüptür, zaten her yıl şampiyonluğa oynar. Trabzonspor, iddiasız olamaz zaten. Bundan sürekli bahsetmemek gerekir. Büyük takımların icraat yapması lazım. Her maça yeniden başlıyormuş gibi çıkacağız. Bu takım da önemli değişiklikler oldu, taraftarın da takıma inancı çok büyük. Tüm spor kamuoyu da hemfikir. Herkes bunu söylüyor ama ciddiyeti elden bırakmadan yolumuza devam etmeliyiz." 
 
"Her mevkide alternatif var"
Güney, takıma Marko Marin ve Douglas gibi iki oyuncunun da katıldığını kaydederek, "Her mevkide alternatifimiz var. Geniş bir kadromuz var ve bu kadro beklentileri karşılayacak güçtedir" dedi.
 
Lig yarışında geniş kadrolarının olmasının avantajlı olduğunu da vurgulayan Güney, "Biz teknik heyetimize, kadromuza güveniyoruz. Taraftarımızla hep beraber inşallah başarılı bir sezon geçireceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler