"2010-11'den sonra ilk defa..."

Usta, önemli açıklamalar yaptı

"2010-11'den sonra ilk defa..."
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta takım olma bilincini yakalayıp, yaşanan kırılganlıklardan kurtuldukları zaman her şeyin farklı olacağını söyledi.

Trabzonspor'un geleceğinin aydınlık olduğunu belirten Muharrem Usta, "Bunu gördüğüm için de hiçbir karamsarlığım yok. Sadece bunun bir süreç olduğunu biliyorum. Galatasaray maçı sonrası her taraf süt liman. İki gün önce de başka bir hava vardı. Bunlar normal ama ne bugünkü süt liman ortam beni pozitif olarak etkiliyor, ne de dünkü kötü hava olumsuz olarak etkiliyordu" dedi.  

Bir başkan ve yönetim için iyi günde havaya girmek, kötü günde de karaları bağlamak gibi bir durumun olamayacağını ifade eden Usta, "Siz nereye gittiğinizi iyi bilirseniz, bunlardan etkilenmezsiniz. Tabii ki olan biteni iyi analiz edeceksiniz. İşin kritik noktası şudur; önce elinizdeki malzemeden en iyi yemeği yapmayı bileceksiniz. Bu da zaman meselesi, biz şu an o süreci yaşıyoruz" şeklinde konuştu.
 
Teknik ekibin ve futbolcuların çok iyi niyetli çalıştığını da söyleyen Muharrem Usta, "Biz müthiş oyuncu yerine, karakterli oyuncunun peşindeyiz. Şu anda Trabzonspor, tarihinin en karakterli oyuncularının olduğu dönemlerden birini yaşıyor. 2010-11'den sonra ilk defa, böyle bir toplulukla iç içeyiz. O takımın oluşumu 2008'de başlamıştı. Yani önümüzde en az 3 yıl var. Trabzonspor yeniden böyle bir düzeneğe geldi" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler