1.Transfer sezonunda son 5 gün

9 Haziran Salı günü başlayan 2015-2016 futbol sezonu birinci Transfer ve Tescil dönemi 31 Ağustos Pazartesi günü sonra erecek.84 gün sürecek olan transfer döneminde son 5 güne girilirken gözler Trabzonspor’a çevrildi. Bordo-Mavili camia Alper,Okay,M’Bia,C

1.Transfer sezonunda son 5 gün

9 Haziran Salı günü başlayan 2015-2016 futbol sezonu birinci Transfer ve Tescil dönemi 31 Ağustos Pazartesi günü sonra erecek.84 gün sürecek olan transfer döneminde son 5 güne girilirken gözler Trabzonspor’a çevrildi.

Bordo-Mavili camia Alper,Okay,M’Bia,Cavanda,N’Doye,Esteban ve Marko Marin transferlerinin ardından 2 transfer daha yapıp transfer sezonunun ilk etabını tamamlamak istiyor.

Yaptığı transferlerin takıma yaptığı katkıdan memnun olan Teknik Direktör Şota Arveladze’nin savunmaya takviye isteğinin yanıt bulup bulmayacağı merak konusu.

Transfer listesinde Douglas ve Papy’i bulunduran ve bu oyuncuları transfer etmeye yoğunlaşan Sportif Direktör Süleyman Hurma, oyuncularla görüşmelerin sürdüğünü belirterek henüz netleşmiş bir durum yok biz Papy’ye gerekli teklifimizi sunduk. Nantes kulübünün teklifimizi kabul edip etmeyecekleri onların problemi. Bizim kulübe ve oyuncuya teklifimiz net dedi.

Douglas transferinde de uygun anlaşma zemini aradıklarını belirten Hurma, teklifimizi yaptık beklemeye çekildik karar onların dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor