1461 Trabzon'da sezon hazırlıkları

Koşuyla başlayan günün ilk idmanı, pas ve kondisyon ağırlıklı devam etti. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenman, taktik çalışmasıyla sona erdi.Sakatlık tedavisi devam eden Belfort çalışmalara katılmadı.Bu arada teknik direktör Hamdi Zıvalıoğlu, antrenman önce

1461 Trabzon'da sezon hazırlıkları

Koşuyla başlayan günün ilk idmanı, pas ve kondisyon ağırlıklı devam etti. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenman, taktik çalışmasıyla sona erdi.

Sakatlık tedavisi devam eden Belfort çalışmalara katılmadı.

Bu arada teknik direktör Hamdi Zıvalıoğlu, antrenman öncesi yaptığı açıklamada, lige az bir süre kaldığını belirterek, bu süreyi iyi şekilde değerlendirmek istediklerini söyledi. 

Hazırlık maçlarında eksiklikleri giderip hazır hale gelmek istediklerini kaydeden Zıvalıoğlu, "Yeni futbolcularla eskiler kaynaştı, tam bir aile olduk. Bunun lige olumlu yansıyacağına inanıyorum" ifadesini kullandı.

aa_picture_20150807_6009265_web.jpg

aa_picture_20150807_6009264_web.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor