1461 Trabzon yenileniyor

Usta başkanlığındaki yönetim 1461 Trabzon'u yeniden yapılandırıyor

1461 Trabzon yenileniyor
PİLOT TAKIM YENİDEN YAPILANACAK

 Trabzonspor yönetimi, yeni sezon öncesi 1461 Trabzon’da da yeniden yapılanma planını devreye sokacak. Pilot takımdaki oyuncu kadrosunu gençleştirmeyi ve altyapı ağırlıklı futbolculara şans vermeyi planlayan bordo mavililerin, 1461 Trabzon’un yönetiminde de değişikliğe giderek kulübe bağlı bir şirket gibi yönetilmesini sağlayacak. 1461 Trabzon teknik direktörü Trabzonspor’un efsane futbolcularından Hüsnü Özkara ile yola devam etmeyi düşünen yönetim bu konu ile ilgili olarak henüz somut bir adım atmadı.

ÖZKARA EKİBİNDE DEĞİŞİM YAPABİLİR

Trabzonspor’un pilot takımı 1461 Trabzon’da göreve son haftalarda gelen ve takımla birlikte 1,5 yıllık sözleşme imzalayan teknik direktör Hüsnü Özkara çalıştığı teknik ekibinde bir takım planlamalar yapacak. Özkara yardımcılarının birine rakipleri izleterek yol haritası belirlemeye çalışacak.
Öte yandan 1461 Trabzon’u yeniden yapılandırmayı planlayan Muharrem Usta başkanlığındaki  Trabzonspor yönetimi takımın başına yönetim içinde yer alan Suat Şen’i  getirmeyi düşündüğü gelen bilgiler arasında
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor