1461 iddialı hazırlanıyor

PTT 1. Ligi'nin 14. hafta karşılaşmasında pazar günü deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak olan 1461 Trabzon'da Asbaşkan Nihat Demir,  açıklamalarda bulundu.  Göztepe maçı öncesinde çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası'nda Pazarspor'u eleyerek gruplara kald

1461 iddialı hazırlanıyor

PTT 1. Ligi'nin 14. hafta karşılaşmasında pazar günü deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak olan 1461 Trabzon'da Asbaşkan Nihat Demir,  açıklamalarda bulundu. 

Göztepe maçı öncesinde çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası'nda Pazarspor'u eleyerek gruplara kaldıkları için takımdaki havanın değiştiğini belirten Demir, "Amacımız kupada tur atlayarak moral bulmaktı. Bunu başardık. Oyuncularımız nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadılar. Sonucunda da maçı 3-0 kazandık. Kupada tur atlayıp gruplara kaldığımız için mutluyuz. Bu galibiyet Göztepe maçı öncesinde takımımıza iyi bir moral oldu. Şimdi önümüzde zorlu bir lig maçı var. Sahada güçlü olan, ayakta kalmayı başaran ve 90 dakika mücadele eden ekipler maç sonunda istediğini alıyor. Bizde iyi mücadele ederek, ayakta kalarak galip gelen taraf olmak istiyoruz" dedi.

Asbaşkan Nihat Demir şöyle devam etti: "Biz futbolcu arkadaşlarımızın azmini ve mücadelesini biliyoruz. Bu nedenle Göztepe'den çekinmiyoruz. İzmir temsilcisi karşısında bütün hedefimiz üç puan alarak Trabzon'a dönmek. Manisa'ya bu düşünceyle gideceğiz. Göztepe kaliteli bir ekip olabilir ama 1461 Trabzon her takımı yenebilecek güçtedir. Manisa'dan üç puanla dönerek çıkışa geçmek istiyoruz. Bunu da başaracak güçteyiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler