11 gündür dilekçeyi postaya vermedi

Haber61/Spor Servisi - Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun seçildiği genel kurul ‘usulsüz yönetimin süresinin uzatıldığı’ iddiasıyla mahkemeye taşınmıştı. Daha sonra yerel mahkeme usulsüzlük yapıldığı kararını vermesinin ardından yönetim

11 gündür dilekçeyi postaya vermedi
Haber61/Spor Servisi - Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun seçildiği genel kurul ‘usulsüz yönetimin süresinin uzatıldığı’ iddiasıyla mahkemeye taşınmıştı. Daha sonra yerel mahkeme usulsüzlük yapıldığı kararını vermesinin ardından yönetim kongre kararı alınmaması için kararın bozulmasını istedi ve Yargıtay’a başvurmuştu Yargıtay ise yerel mahkemenin aldığı kararın doğru olduğuna karar verdi. 
 
İTİRAF ETMİŞTİ
 
Yönetim kongre yapması gerekirken zaman kazanmak için Yargıtay’a  ek düzeltme için başvuru yapmıştı. Trabzonspor Yönetiminin ek düzeltme talebi avukat aracılığıyla Tekirdağ’ın Şarköy İlçesi’nden yapılması sağlandı ve böylece dilekçe Trabzon Adliyesi’ne geç gönderilmesi sağlanmaya çalışıldı. Hatta konuyla ilgili Trabzonspor Yöneticisi Yakup Aslan da bunu itiraf ederek, “Süre kazanmak için Tekirdağ'a gittik” demişti.
 
20 KMLİK POSTANAYE GİTMEMİŞ
 
Şimdide ikinci bir skandal ortaya çıktı. Milyonlarca camiası bulunan bordo mavililerin beklediği dilekçenin Şarköy Adliyesi’ne verilmesine rağmen aynı ilçede bulunan 15-20 km mesafede ki postaneye gönderilmediği ve bu nedenle dilekçenin Trabzon’a ulaşmadığı bilgisi geldi. 
 
MÜBAŞİRİN KARISI HASTA OLMUŞ
 
Konuyu takip eden avukatlardan Murat Başman, “Şarköy Adliyesi Asliye Hukuk'la görüşüyoruz diyorlar ki, ’Mübaşirimizin karısı hasta postaları veremedi’ Ayın 10 unda verilen dilekçe ayın 21 inde halen postaya verilmemiş. Tekrar Asliye Hukuk kalemini arıyoruz, bugün vereceğiz diyorlar” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor