Trabzonspor zirve yolunda yaralandı

Spor Toto Süper Ligin 14.haftasında deplasmanda Bursaspor ile 3-3 berabere kalan Trabzonspor zirve yolunda yara aldı. Sezon başında yaptığı transferlerle şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olması beklenen Trabzonspor, yaşadığı puan kayıpları sonrası

Trabzonspor zirve yolunda yaralandı

Spor Toto Süper Ligin 14.haftasında deplasmanda Bursaspor ile 3-3 berabere kalan Trabzonspor zirve yolunda yara aldı. 

Sezon başında yaptığı transferlerle şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olması beklenen Trabzonspor, yaşadığı puan kayıpları sonrası zirve ile arasındaki puan farkını iyice açtı. Büyüklerin Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın 3 puanla kapattığı haftayı 1 puanla kapatan Karadeniz ekibi Beşiktaş ile arasındaki puan farkını 10'a, Galatasaray ile 9 ve Fenerbahçe ile 8’e çıkardı. Ligde kan kaybı yaşamayı sürdüren bordo-mavililer 14 maçın sonunda ligde toplaması gereken 42 puanın 20’ni kaybederek 22 puan toplayabildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler