Trabzonspor Yurt dışında aradığını bulamadı

Devre arası transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Trabzonspor gurbetçi oyunculardan aradığını bulamayınca rotayı Türkiye’ye çevirdi.Bordo-Mavili yönetim Almanya’da sürdürdüğü transfer çalışmalarından bir sonuç çıkaramayınca gözünü transfer listesind

Trabzonspor Yurt dışında aradığını bulamadı

Devre arası transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Trabzonspor gurbetçi oyunculardan aradığını bulamayınca rotayı Türkiye’ye çevirdi.

Bordo-Mavili yönetim Almanya’da sürdürdüğü transfer çalışmalarından bir sonuç çıkaramayınca gözünü transfer listesinde bulunan yerli isimlere dikti.

Bursaspor’da forma giyen Ozan İpek ve Şener’i kadrosuna katmayı planlayan Trabzonspor bu oyunculara karşılık para ve takas yöntemine sıcak bakıyor.

Teknik direktör Şenol Güneş’in ısrarla istediği Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru’yu takasta kullanmayı planlayan Boro- Mavililer özellikle ön libero ve orta saha mevkilerine takviye yapmayı planlıyor.Trabzonspor yönetimi bu oyunculardan istediği sonucu alamaması halinde alternatif isimlere yönelecek.

Eskişehirspor’da forma giyen Aytaç Kara’da Trabzonspor kurmaylarının transfer hedefindeki bir diğer isim.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler