Trabzonspor yönetimine sert eleştiri!

Trabzonspor Kulübü Genel Kurulunda konuşan Av.Sibel Suiçmez yönetimi sert bir şekilde eleştirdi.Suiçmez kulübün siyaset batağına saplandığını belirterek başkan Hacıosmanoğlu Kazlıçeşmede’de gerçekleşen Ak Parti mitingine katılmasını doğru bulmadığını dile

Trabzonspor yönetimine sert eleştiri!

Trabzonspor Kulübü Genel Kurulunda konuşan Av.Sibel Suiçmez yönetimi sert bir şekilde eleştirdi.Suiçmez kulübün siyaset batağına saplandığını belirterek başkan Hacıosmanoğlu Kazlıçeşmede’de gerçekleşen Ak Parti mitingine katılmasını doğru bulmadığını dile getirdi.

Av. Suiçmez şöyle konuştu;

“Başkan belirli kesimleri hedef alıyor. Başkan siyaseti kullanacak ama Kendini siyasetçilere kullandırmayacak

SİZ BELLİ KESMİN DEĞİL HERKESİN BAŞKANI OLMALISINIZ

Gözünüzün içine bakarak söylüyorum. Siz bazı kesimin değil tüm Trabzonspor’un başkanısınız. Başkan ve yöneticiler çelişkiler içinde olmamalı. Tolga’yı bir gün önce kesinlikte satmayacağız deyip ertesi gün satmayacaksınız. Buna benzer çok örnek var.

HUKUĞUN ÜSTÜNLÜĞÜ YOK SAYILDI

Bugünden itibaren yasal bir özelliğini ve meşruluğunu kaybetmiştir. Bu yönetim bugünden itibaren tartışmalıdır, seçim yapılmayarak  hukukun üstünlüğü yok sayılmıştır. Oysa başkan burada seçim yapabilirdi. Nedir bu korku anlamadım”

Suiçmez’in konuşmasının tamamı 2.sayfada

Trabzonspor yönetimini topa tutan av. Sibel Suiçmez açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Trabzonspor devrim yaratmış bir kulüptür her zaman mağdurdan yana olmuştur. Bugün gücü elinde bulunduranlara kanmayın.
Sayın Başkan birlikte yarıştığımız bir seçim sürecinde şaibesiz bir seçim sonucunda Trabzonspor başkanı olarak göreve başlamıştır. Konuşmalarım kişisel olarak ya da seçimi kaybetmiş biri olarak algılanmasın. Seçim başlar ve orada biter benim için.
Saadettin bey konuşulacak yer burası dedi. Evet burada konuşmalıyız. Ben sayın başkan ve yönetim kuruluna onları siz her zaman doğru yapıyorsunuz diyen guruba değil onları yapıcı eleştirilerle eleştiren grubu dikkate almalarını istiyorum.
Sayın başkanın Kazlıçeşme’de bulunması hepimizi yaralamıştır. Başkan hata yapar mı, tabi ki yapar. Yanlış yaptığını kabul etmemiş iki futbolcunun transfer konuşmasında daha da siyasi konuşmuş ve bazı kesimleri hedef almıştır. Sayın Başkan siyaseti kullanacaktır ama kendini siyasilere kullandırmayacaktır. Trabzonspor hiç bir zaman siyasilerin kullanacağı bir merci olmamıştır, olmayacaktır. Siyasi görüşleriniz olabilir. Bunları Trabzonspor başkanı olmadan önce açıkca ifade etseydiniz. Her mercide konuşma uslubu başkadır. Trabzonspor başkanı olduğunuzda başka türlü konuşmalısınız.

TRABZONSPOR'UN BİR PROBLEMİ VAR
Trabzonspor başkanı ve yönetim kurulu çelişkiler içinde olmamalıdır, bir şey söylerse Trabzonspor  başkanı bunun arkasında durmalıdır. Trabzonspor kulübüyle sadece bugün değil uzun süredir hukuki olarak dalga geçiyor. Ben diyorum ki hukukun üstünlüğüne inanıyorsanız bunun ortası olmaz. Bugünden sonra kendilerini tartışılabilir bir yönetim haline getirmişlerdir.

En yakın zamanda seçimli bir genel kurul yapılmalıdır. güven tazeleme ve istifa edenlerin yerine yenilerinin gelmesi için seçimli genel kurul yapılmalıdır. ben yönetim kurulu ve sayın başkanımıza Trabzonspor başkan ve yönetim kurulunun Trabzonspor üyelerinden tekrar olur almak için seçimli bir genel kurul yapmasını temenni ediyorum''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor