Trabzonspor Yönetimine bir suç duyurusu daha

Trabzonspor’un 26 Mayıs 2013 Tarihinde yapılan mali kongrenin iptaline ilişkin davada Yargıtay’ın kararı merakla beklenirken Recep Bakırtaş’ın avukatı Eda Lermi tüm banka SPK ve TFF’ye ihtar çekerek Trabzonspor Yönetiminin hukuksuz olduğunu beyan etmesini

Trabzonspor Yönetimine bir suç duyurusu daha

Trabzonspor’un 26 Mayıs 2013 Tarihinde yapılan mali kongrenin iptaline ilişkin davada Yargıtay’ın kararı merakla beklenirken Recep Bakırtaş’ın avukatı Eda Lermi tüm banka SPK ve TFF’ye ihtar çekerek Trabzonspor Yönetiminin hukuksuz olduğunu beyan etmesinin ardından Trabzonspor yönetimine bir şok haberde Trabzon Platform üyelerinden geldiği iddia edildi.

Trabzon Platform üyeleri önümüzdeki hafta içinde Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunmaya hazırlandığı iddia edildi.

Trabzon Platform üyeleri Trabzonspor Yönetiminin Yargıtay kararının ardından hükümsüz olduğunu belirterek Trabzonspor’un yapmış olduğu itirazın kararı değiştirmeyeceği ve Trabzonspor yöneticilerinin mal varlıklarına  tedbir konulması için başvuruda bulunacakları iddia edildi.

Trabzonspor ile gerek para alışverişinde gerekse transfer işleminde bulunan kişiler ve kulüplere de bu ihtarın çekileceği, gerek ödeme gerekse sözleşmelerin geçersiz olduğuna dair suç duyurusunda bulunacakları iddia edildi.

Trabzon Platform üyeleri önümüzdeki hafta içinde bir toplantı gerçekleştirerek suç duyuru dilekçesine son şeklini vermesi beklenirken yaklaşan transfer dönemi öncesi borç batağında bulunan ve oyuncularına para ödemekte sıkıntı yaşayan yönetimin transfer döneminde kulübü yeniden borçlandırmanın önüne geçmek olduğu vurgulandı.

Tuncay LAKOT / Haber61

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler