Trabzonspor yarın zafer kazanacak

Trabzonspor evinde oynayacağı G. Saray derbisi önce kent genelinde bir heyecanlı bekleyiş hâkim oldu. Bordo Mavili takımın efsane oyuncularından Ali Kemal Denizci, yarın oynanacak karşılaşma öncesi görüşlerini dile getirdi. Denizci, “ İlk karşılaşmada 3 –

Trabzonspor yarın zafer kazanacak

Trabzonspor evinde oynayacağı G. Saray derbisi önce kent genelinde bir heyecanlı bekleyiş hâkim oldu. Bordo Mavili takımın efsane oyuncularından Ali Kemal Denizci, yarın oynanacak karşılaşma öncesi görüşlerini dile getirdi. Denizci, “ İlk karşılaşmada 3 – 0’lık bir skor ile sahadan ayrıldık. Takımımız tüm hızıyla bu karşılaşmaya hazırlandı. Umuyorum ilk yarıda ki gibi net bir skor ile sahadan ayrılırız. Trabzonspor’a güveniyorum Avni Aker’de taraftarının da tam desteğini alarak sahaya çıkacak ve bana göre bir zafer kazanacak.”dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler