Trabzonspor transfere ne kadar para harcadı?

Trabzonspor, son yılların en yoğun transfer dönemini yaşadı. 28 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödeyen Karadeniz ekibi, elindeki yabancıları da göndermek için de 2 milyon 500 bin Euro’luk bir ödeme yaptı.Yeni sezonun başlamasıyla birlikte transfer ça

Trabzonspor transfere ne kadar para harcadı?

Trabzonspor, son yılların en yoğun transfer dönemini yaşadı. 28 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödeyen Karadeniz ekibi, elindeki yabancıları da göndermek için de 2 milyon 500 bin Euro’luk bir ödeme yaptı.

Yeni sezonun başlamasıyla birlikte transfer çalışmalarında yoğun bir döneme giren Trabzonspor, Teknik Direktör Vahid Halihodzic’i takımın başına getirmesinin ardından kadrodaki oyuncularını da yeniledi. Adeta kadroda revizyona giderek köklü bir değişim için giren Karadeniz ekibi 21 isim alırken 18 futbolcuyu da gönderdi. Karadeniz ekibi, transferde harçadığı maliyetlere karşılık Olcan Adın’ı Galatasaray’a, Pauolu Henrique’yi Çin’in Shangai takımına 4’er milyon avro, Adrian Mierzejewski’yi Al Nasr Kulübü’ne 3 milyon 200 bin avroya vermek üzere toplam 3 oyuncudan 11 milyon 200 bin avroya gelir elde ederek transferlere kaynak oluşturdu. Trabzonspor Akhisar Belediyespor’a verdiği Kadir Keleş’den 1 Milyon TL, Antalyaspor’a kiraladığı Gökhan Karadeniz’den 100 Bin Euro, Kayseri Erciyesspor’a kiraladığı Caner Osmanpaşa’dan 150 Bin TL ve Kayserispor’a verdiği Turgut Doğan Şahin’den 250 Bin Euro gibi gelir elde etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler