Trabzonspor transfere doymadı!

Trabzonspor CEO'su Burak Gürdal grupların belli olmasından sonra açıklamalarda bulundu.İşte o açıklamalar;"AMACIMIZ GRUPTAN ÇIKMAK"Bence fena bir kura çekmedik. Daha kuvvetli takımları çekemedik. Amacımız gruptan çıkmak ve mümkünse birinci sırada tamamlam

Trabzonspor transfere doymadı!

Trabzonspor CEO'su Burak Gürdal grupların belli olmasından sonra açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklamalar;

"AMACIMIZ GRUPTAN ÇIKMAK"

Bence fena bir kura çekmedik. Daha kuvvetli takımları çekemedik. Amacımız gruptan çıkmak ve mümkünse birinci sırada tamamlamak. Bu sefer kurada avantaj sağlayıp çıkabilmek. Ben bu grupta iyi bir sonuç olacağımızı düşünüyorum.

"GÜVENLİK SAĞLANIRSA UKRAYNA'DA OYNARIZ"

Şu anda endişemiz yok. Kura daha yeni seçildi. Diğer temsilcilerle toplantılara birazdan gireceğiz. Ülkede maç güvenliği sağlandıktan sonra gitmemizde bir sakınca olduğunu sanmıyorum.

"TRANSFER DAHA OLACAK"

Çok fazla transfer yaptık. Çok fazla giden oyuncular da oldu. 1461 Trabzonspor'un oyuncuları da bizde göründüğü için bunların dikkate alınması lazım. Gidecek birkaç oyuncu daha var. Yabancı kontenjanı ile ilgili de bazı gelişmeler olabilir. Görüşmelerini yaptığımız isimler var. Takım yeni, hocamız yeni ama iyi bir aile ortamımız var. İlk başlardaki süreç biraz zor olacaktır ama takım kaynaşmasını sağladığımızda iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum.

Son olarak Gürdal; "Takımımız çok yeni olduğundan iddialı hedefler vermeyi çok doğru bulmuyorum. Hedeflerimiz doğrultusunda kısa vadede iyi sonuçlar elde edeceğimize inanıyorum." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor