Trabzonspor transfer yapacak mı ?

Spor toto süper ligde transfer sezonunun ilk yarısının bitimine sayılı saatler kala Trabzonspor’un transferde nasıl bir hamle yapacağı merakla bekleniyor.Transfer sezonunun açılması ile kadrosunu yaptığı 3 transferle güçlendiren Bordo-Mavililerin ön liber

Trabzonspor transfer yapacak mı ?

Spor toto süper ligde transfer sezonunun ilk yarısının bitimine sayılı saatler kala Trabzonspor’un transferde nasıl bir hamle yapacağı merakla bekleniyor.

Transfer sezonunun açılması ile kadrosunu yaptığı 3 transferle güçlendiren Bordo-Mavililerin ön libero ve orta sahaya transfer yapıp yapmayacağı ise hala yanıt bulamadı.Devre arasında bir çok futbolcu ile transfer görüşmesi yapan  Hakan Arıkan,Uğur Demirok ve Erkan Zengin transferlerinde mutlu sona ulaşan Bordo-Mavililer de oyuncu arayışı sürüyor.

Yurt dışında gurbetçi avına çıkan ve teklif götürdüğü birçok isimden olumlu cevap alamayan Trabzonspor, yerli pazarda görüştüğü isimlerden de net bir yanıt alamadı.Bordo-Mavililerin gündeminde olduğu iddia edilen  Khedira,jong,Vaart isimlerinden de ara transfer döneminde Trabzonspor’a olumlu anlamda bir ses çıkmadı.Bursaspor’dan Ozan Tufan ve Şener Özbayraklı isimlerinden bir cevap alınamazken, Eskişehirspor’dan Aytaç Kara’yı da gündeminde bulunduran Bordo-Mavililer oyuncunun geçirdiği ağır sakatlık sonrası bu transferi askıya alma kararı almıştı.

Yaşanan bu gelişmelerin üzerine ara transfer döneminin sona ermesine sayılı saatler kala Trabzonspor’un kadrosuna takviye yapıp yapmayacağı ise merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor