Trabzonspor Tahkim'den sonra ne yapacak?

Trabzon’a gelen Başbakan Erdoğan’a eşlik eden İbrahim Hacıosmanoğlu Haber61’e açıklamalarda bulundu.Trabzonspor’un 2010-11 sezonu tecilinin iptali için TFF’ye yaptığı başvurunun reddedilmesinin ardından Tahkim Kurulu’na başvuran Trabzonspor’da başkan Hacı

Trabzonspor Tahkim'den sonra ne yapacak?

Trabzon’a gelen Başbakan Erdoğan’a eşlik eden İbrahim Hacıosmanoğlu Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor’un 2010-11 sezonu tecilinin iptali için TFF’ye yaptığı başvurunun reddedilmesinin ardından Tahkim Kurulu’na başvuran Trabzonspor’da başkan Hacıosmanoğlu beklentileri Haber61’e açıkladı. Adalet istediğini belirten Hacıosmanoğlu “Adaletin tecelli etmesini bekliyoruz yanlışları düzeltsinler. Sonuçta bu sürecin nereye gittiğini onlara izah ettik. UEFA cezalar verdi bunun ardından FIFA’nın vereceği ağır cezalar var. Kendi içerimizde bu sorunları çözelim diyoruz onlara ki Türk futbolu daha fazla yara almasın. Onlarda bunun tercihini yapacaklar.” Dedi.

HACIOSMANOĞLU'NUN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Başkan Hacıosmanoğlu Tahkim’den sonra sıradaki hamlenin ne olacağı şeklindeki soruya da “ FIFA’ya gideceğiz. Türkiye’de ki süreç tamamlandıktan sonra onlarla görüşmemiz devam ediyor.  buradaki müracaatları dosya yapacağız.  Nasıl UEFA’dan ceza geldiyse Türk futbolunu düzeltmeyenler  Türk futbolunu yakacaklar, bunda da bizim günahımız olmayacak “ şeklinde cevap verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor