Trabzonspor Süper Lig'deki yıldızları takip ediyor mu?

Gelecek sezonun planlamasına şimdiden başlayan Trabzonspor için Süper Lig'in göze çarpan birçok ismi transferde adı geçiyor. Bunlardan öne çıkanları ise Osmanlıspor'un yıldızları N'diaye ve Umar başta olmak üzere Başakşehir forması giyen Visca olmuştu. Tr

Trabzonspor Süper Lig'deki yıldızları takip ediyor mu?

Gelecek sezonun planlamasına şimdiden başlayan Trabzonspor için Süper Lig'in göze çarpan birçok ismi transferde adı geçiyor. Bunlardan öne çıkanları ise Osmanlıspor'un yıldızları N'diaye ve Umar başta olmak üzere Başakşehir forması giyen Visca olmuştu.

Transfer konusunda scout ekibinin çalışmalarını titizlikle söylediğini söyleyen Başkan Muharrem Usta, basında yazıldığı gibi adı geçen isimlerin takipte olmadığını söyledi.

"N'diaye, Umar, Visca gibi isimler için scouta gerek yok."  diyen Usta "Bunları her vatandaş görüyor. Kimse sorsanız bu isimleri size söyler. Bunlarla ilgilenen takımlar olacaktır. Biz herhangi bir isim şimdiye kadar açıklamadık. Hiç bir şekilde  transferde sızma olmayacak." ifadelerini kullandı. Usta'nın bu açıklamaları transfer döneminde sürpriz isimlerin kadroya katılabileceğinin işareti oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor