Trabzonspor son günde ısrarcı

Devre arası transfer dönemi bugün sona eriyor.Kadrosuna güç katmak isyeten Trabzonspor, transferde son dönemde en çok sıkıntı yaşadığı bölge olan kaleye Kayserispor'dan Hakan Arıkan'ı transfer ederek sorunu bir nebze olsa çözdü. Bunun ardından Akhisar Bel

Trabzonspor son günde ısrarcı

Devre arası transfer dönemi bugün sona eriyor.

Kadrosuna güç katmak isyeten Trabzonspor, transferde son dönemde en çok sıkıntı yaşadığı bölge olan kaleye Kayserispor'dan Hakan Arıkan'ı transfer ederek sorunu bir nebze olsa çözdü. Bunun ardından Akhisar Belediyespor'dan Uğur Demirok'u kadroya dahil eden bordo mavililer son olarak ise Eskişehirspor'dan Erkan Zengin'i takıma kazandırdı.

Bu transferlerle takımın aksayan yönlerine çare arayan Trabzonspor'da transferin son gününde bir imza atılıp atılmayacağı merakla bekleniyor.

Teknik Direktör Ersun Yanal'ın en çok istediği oyuncular arasında yeralan Bursasporlu Şener Özbayraklı için ısrarcı olan ve  Bursaspor yönetiminden cevap bekleyen yöneticiler olumlu cevap gelmesi halinde bu transferi bitirerek transfer dönemini kapatabilir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler