Trabzonspor sermaye artırımına gidiyor!

Trabzonzpor'da geçen hafta yapılması planlanan ancak çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen Olağan Genel Kurul bugün Hayri Gür Spor Salon'unda gerçekleştirildi.Trabzonspor Mali işlerden sorumlu Başkanyardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih kongrede yaptığı açıka

Trabzonspor sermaye artırımına gidiyor!

Trabzonzpor'da geçen hafta yapılması planlanan ancak çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen Olağan Genel Kurul bugün Hayri Gür Spor Salon'unda gerçekleştirildi.

Trabzonspor Mali işlerden sorumlu Başkanyardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih kongrede yaptığı açıkalmada Trabzonspor'un sermaye artırımına gideceğini açıkladı.

Kongreden fotoğraflar için tıklayın

Üstünsalih açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

''Önergemiz kulübümüzün sermaye yapısı ile ilgili güncel olarak faaliyetlerimizin devam edebimesi için sermaye artırımı yapılmak zorundadır. Gerek Sermaye Kurulu gerekse UEFA'nın düzenlemeleri gereği kulübümüzün kayııtlı sermaye sistemine geçmek durumundayız. Kulübümüz bu konuda geç kaldı. Bu değişimle sermaye artırımı kademeli olarak yapılabilecektir. Kulübümüüzn içinde bulunduğu durum gereği sermaye artırımını kademeli olarak artırmak istiyoruz. Elimize geçecek paralarla kulübümüzün sermayesini güçlü hale getirmek istiyoruz. Kongremiz Trabzonspor'umuza hayırlı olsun''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor