Trabzonspor Seçimi sonuçlandı!

Trabzonspor'un Hayri Gür Spor Salonunda yapılan Olağan genel Kurulunda Celil Hekimoğlu'nun önce son 5 sandığa ardından diğer sandıkların geçersiz oylarına yapılan itiraz karar bağlandı. Divan Kurulundan yapılan açıklamada 5 sandığın yeniden sayılması sonr

Trabzonspor Seçimi sonuçlandı!

Trabzonspor'un Hayri Gür Spor Salonunda yapılan Olağan genel Kurulunda Celil Hekimoğlu'nun önce son 5 sandığa ardından diğer sandıkların geçersiz oylarına yapılan itiraz karar bağlandı.

Divan Kurulundan yapılan açıklamada 5 sandığın yeniden sayılması sonrasında 3061 oy alan Muharrem Usta'nın oylarının birfazla çıkarak 3062 olduğu tespit edildi. ikinci itiraz sonucunda da bütün geçersiz oyların yeniden sayıldığı ve gerçersiz oylarda herhangi bir yanlışlığın olmadığı belirtildi.

Bu sonuçla Muharrem Usta'nın Trabzonspor Kulüp Başkanlığı kesinleşti.

Bu sonucun ardından Celil hekimoğlu teşekkür konuşması yapmak için kürsüye yöneldiği sırada Muharrem usta'nın yer aldığı trübünü selamladı ve bu tribünde yer alan delegelerde onu alkışladı. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor