Trabzonspor parasını istedi ama...

Trabzonspor'un P.Warsova'dan transfer ettiği ve geçen sezon S.Arabistan ekibi Al Nasr'a gönderdiği Adrian Mierzijevski için alacaklı olduğu ortaya çıktı.Adrian'ın transferi sonjrasıPolonya'nın UKS Naki  ve Wisla Plock S.A. kulüpleri yetiştirme bedeli nede

Trabzonspor parasını istedi ama...

Trabzonspor'un P.Warsova'dan transfer ettiği ve geçen sezon S.Arabistan ekibi Al Nasr'a gönderdiği Adrian Mierzijevski için alacaklı olduğu ortaya çıktı.

Adrian'ın transferi sonjrasıPolonya'nın UKS Naki  ve Wisla Plock S.A. kulüpleri yetiştirme bedeli nedeniyle Trabzonspor'u FIFA Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'na şikayet etti. Bunun üzerine talimat gereği bordo mavili ekip iki kulübe de gerekli ücreti ödedi. 

KSP Polonia ile Trabzonspor arasındaki transfer sözleşmesi gereğince aynı dosya içinde bu bedel KSP Polonia'da talep edildi. FIFA Uyuşmazlık Çözüm Kurulu bu konuda Trabzonspor'u haklı bularak 169.415 Euro'nun faizi ile birlikte KSP Polonia tarafından bordo mavili ekibe ödenmesi yönünde karar aldı.

Kesinleşen kararın infazı için FIFA ve Polonya Futbol Federasyonu ile görüşmelerin devam ettiği belirtildi. Ancak KSP Polonia'nın  en alt lige düşmesi nedeniyle Trabzonspor'un alacağını tahsil edemediği öğrenildi.

ÖZEL HABER: 'HABER61.NET'

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler