Trabzonspor operasyona devam edecek!

Trabzonspor'da olaylı Fenerbahçe maçının ardından 6 futbolcunun kadro dışı bırakılma kararı Gençlerbirliği mağlubiyetinin ardından alındığı ortaya çıktı.   Fanatik'in haberine göre; Ankara'daki mücadele sonrası Başkan Muharrem Usta oldukça öfkelenerek  “B

Trabzonspor operasyona devam edecek!
Trabzonspor'da olaylı Fenerbahçe maçının ardından 6 futbolcunun kadro dışı bırakılma kararı Gençlerbirliği mağlubiyetinin ardından alındığı ortaya çıktı.
 
Fanatik'in haberine göre; Ankara'daki mücadele sonrası Başkan Muharrem Usta oldukça öfkelenerek  “Bu kadar hayal kırıklığına hiç uğramamıştım. Yenilgiyi kabul ederim ama bu ruhsuzluğu asla. Biz bir şeyleri düzeltmek için nelerle uğraşıyoruz bu oyuncu topluluğunun karşılığına bakın! Kendini çok vazgeçilmez zannedenler var ama hepsinden vazgeçebilirim, gerekirse tüm takımdan” sözlerini kullandı.
 
Öte yandan benzer sözler yöneticilerdende gelmiş ve "Fenerbahçe maçından sonra sahaya gençler çıkacak" ifadeleri kullanılmıştı.
 
Vazgeçilenler artacak
 
Yönetimin takımdan göndermeyi planladığı isimler arasında Salih Dursun, Douglas, Musa ve hatta son haftalardaki performansı ile alkış toplayan Esteban'ın olacağı iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor