Trabzonspor ona geçit vermiyor!

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda konuk olacağı Kayseri Erciyesspor ile lig tarihinde 7'nci kez karşılaşacakİki takım arasında yapılan 6 maçın 4'ünü Trabzonspor, 1'ini ise Kayseri Erciyesspor kazandı. Bir karşılaşmada da taraflar sahad

Trabzonspor ona geçit vermiyor!

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda konuk olacağı Kayseri Erciyesspor ile lig tarihinde 7'nci kez karşılaşacak

İki takım arasında yapılan 6 maçın 4'ünü Trabzonspor, 1'ini ise Kayseri Erciyesspor kazandı. Bir karşılaşmada da taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

Takımlar arasında 2005-2006 sezonunda Hüseyin Avni Aker Stadında oynanan ilk karşılaşma, golsüz eşitlikle sona erdi. Kayseri Erciyesspor, ligin ikinci yarısında sahasında konuk ettiği Trabzonspor'u 1-0 mağlup ederek rakibi karşısındaki tek galibiyetini aldı.

2006-2007 sezonunda Trabzonspor, Kayseri Erciyesspor'u sahasında 3-1, deplasmanda ise 1-0 yenmeyi başardı. Bordo-mavililer, geçen sezon ligin ilk yarısında sahasında 3-1, deplasmanda da 5-0'lık sonuçla galip gelmekte zorlanmadı.

Trabzonspor, 12 gol atarken kalesinde 3 gol gördü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler