Trabzonspor nereye Koşuyor?

Harcanan Milyon Eurolara rağmen önce kupa ardından Avrupa’ya havlu atıp ligde de 6.sırada ve liderle arasında 14 puan farkı bulunan Trabzonspor başarıya hasret kaldı.Ard arda yapılan teknik direktör değişiklikleri ve yüksek bedellerle yapılan transferlere

Trabzonspor nereye Koşuyor?

Harcanan Milyon Eurolara rağmen önce kupa ardından Avrupa’ya havlu atıp ligde de 6.sırada ve liderle arasında 14 puan farkı bulunan Trabzonspor başarıya hasret kaldı.

Ard arda yapılan teknik direktör değişiklikleri ve yüksek bedellerle yapılan transferlere rağmen çok kötü günler geçiren bordo mavililerde yönetim kaosu da devam ediyor.

İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığında göreve başlayan yönetimde bir çok istifa yaşanması ve son olarak da Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih’in istifa etmesi yönetim kaosunu bir kez daha ön plana çıkardığı Trabzon spor kamuoyunda sıkça dillendiriliyor.

Abdi Salih Üstünsalih’in istifasının işleme koyulmaması ve istifaları ceplerinde olan bir çok yöneticinin de istifa etmemeleri konusunda İbrahim Hacıosmanoğlu’ndan baskı gördükleri iddiası da Bordo Mavili camiada tartışmalara neden oluyor.

Trabzonspor’un bunca transfere rağmen neden başarısız günler geçirdiği konusunda değerlendirmelerde bulunan Trabzonsporlular “Balık baştan kokar”, bu derece tartışılan ve görevde bir gün daha fazla kalabilmek için mücadele eden bir başkana sahip kulüp başarısızlığa mahkumdur. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu Trabzonspor’u gerçekten seviyor ve değer veriyorsa geçmişte verdiği sözleri yerine getirmelidir. Bu denli tartışılan ve Trabzon’dan kopuk olan bir yönetimin ne denli transfer yaparsa yapsın başarılı olması mümkün değildir” görüşünü savunuyorlar.

Trabzonspor’un yargıda bile tartışılan bir yönetimi olduğunu ifade eden Bordo Mavi renklere gönül verenler, Trabzonspor’un acil olarak olağanüstü kongre kararı alması gerektiğini ve yeni Transfer dönemine yeni yönetim ile girmesi gerektiğini savunarak “İbrahim Hacıosmanoğlu şu kaos ortamında Trabzonspor’un önünü açmalıdır, olağanüstü kongre kararı alarak Trabzonspor’un şu başarısız gidişine son vermelidir. Kendisi de yeniden aday olsun. Şu an yaşanan yönetim boşluğunu ve başarısızlıkları görmüyor mu?” görüşünü savunuyorlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor