"Trabzonspor nereye ben oraya"

Trabzonspor taraftarı olmasıyla tanınan ümlü şarkıcı Yusuf Güney açıklamalarıyla taraftarların gönlünde taht kurduGüney kendi twitter profilindem yaptığı açıklamalarda Trabzonspor’un şampiyon olacağını belirterek “Bu sezon şampiyonuz rahat olun ölümüne TS

"Trabzonspor nereye ben oraya"

Trabzonspor taraftarı olmasıyla tanınan ümlü şarkıcı Yusuf Güney açıklamalarıyla taraftarların gönlünde taht kurdu

Güney kendi twitter profilindem yaptığı açıklamalarda Trabzonspor’un şampiyon olacağını belirterek “Bu sezon şampiyonuz rahat olun ölümüne TS destek”  ifadelerini kullandı.

Yine twitter’da yaptığı paylaşımda kombine aldığına değinen Yusuf Güney  “Ben kombinemi aldım bu sezon takım nereye ben oraya” şeklinde yazdı.

Trabzonspor’un yarın (Cuma) yapacağı açılışta Soner Sarıkabadayı’nın konser vermesinin planlanması üzerine çıkan tartışmalarda kendisine ve Rafet El Roman’a da teklif yapıldığı ve kabul etmedikleri iddialarına da açıklık getiren Güney “ Trabzonspor gala gecesinde ne benimle ne de Rafet abiyle irtibat kurulmamıştır bilginize. Yine de yeni sezonda takımıma başarılar” ifadelerini kullandı.

Öte yandan büyük tartışmalara neden olan konserin Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba’nın vefatı nedeniyle iptal edildiği açıklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler