Trabzonspor Napoli'de yemekte

 Haber61 – Haber Servisi – Bordo Mavililer Napoli ile oynayacağı müsabaka öncesinde Trabzonspor adına verilen resmi maç yemeğine katıldı.Napoli kulübü adına yemeğe Başkan Yardımcısı Edoardo De Laurentiis, Pazarlama Müdürü Alessandro Formisano, Sportif Dir

Trabzonspor Napoli'de yemekte

 Haber61 – Haber Servisi – Bordo Mavililer Napoli ile oynayacağı müsabaka öncesinde Trabzonspor adına verilen resmi maç yemeğine katıldı.

Napoli kulübü adına yemeğe Başkan Yardımcısı Edoardo De Laurentiis, Pazarlama Müdürü Alessandro Formisano, Sportif Direktör Riccardo Bigonville, Dış İlişkiler Sorumlusu Antonio Saracino, İletişim Direktörü Nicola Lombardo ve kulüp genel sekreteri Alberto Vallefuoco katılırken Trabzonspor’dan Medya ve İletişim Direktörü Can Karyağdı, Dış İlişkiler Müdürü Fatih Şahinoğlu ve Futbol İdari İşler Müdürü Aysun Karahasanoğlu temsil etti. Yemeğe UEFA delegesi Christian Mutschler de katıldı.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler