Trabzonspor M.P’ta sıkıntılar bitmek bilmiyor

Trabzonspor M.P Ligde ve Avrupa’da aldığı başarılı sonuçlarla gelecek adına ümit verirken transfer yasaklarıyla boğuşmaya devam ediyor.Son olarak Tutku Açık nedeni ile transfer yasağına maruz kalan Bordo-Mavililerin kafası sıkıntıdan kurtulmuyor.Trabzonsp

Trabzonspor M.P’ta sıkıntılar bitmek bilmiyor

Trabzonspor M.P Ligde ve Avrupa’da aldığı başarılı sonuçlarla gelecek adına ümit verirken transfer yasaklarıyla boğuşmaya devam ediyor.Son olarak Tutku Açık nedeni ile transfer yasağına maruz kalan Bordo-Mavililerin kafası sıkıntıdan kurtulmuyor.

Trabzonspor M.P kulüp başkanı Abiş Hopikoğlu 29 Ocak’ta yaptığı açıklamada şunları söylemişti.

"Trabzonspor MP büyük bir camiadır. 2006'dan bugüne olan tüm borçların Muharrem Usta tarafından ödendi. Fiba ve Türkiye Basketbol Federasyonu nezdinde hiçbir transfer yasağımız kalmamıştır' açıklamasını yapmıştı. Oyuncu tutku Açık’ın Trabzonspor’u Türkiye Basketbol Federasyonu’na şikayet etmesi de geçmişteki bütün borçların ödenmediğini de gözler önüne serdi.

Haber 61.Net / Tuncay LAKOT

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor