Trabzonspor Maçı yayınlanacak mı ?

Trabzonspor’da Rabotnicki karşılaşması öncesi naklen yayın belirsizliği sürüyor.Trabzonspor’un Uefa Avrupa Liginde deplasmanda karşılaşacağı Rabotnicki karşılaşması öncesi hiçbir Tv kanalı bu maçı canlı yayınlamayacak. Trabzonspor Yönetiminin bundan öncek

Trabzonspor Maçı yayınlanacak mı ?

Trabzonspor’da Rabotnicki karşılaşması öncesi naklen yayın belirsizliği sürüyor.

Trabzonspor’un Uefa Avrupa Liginde deplasmanda karşılaşacağı Rabotnicki karşılaşması öncesi hiçbir Tv kanalı bu maçı canlı yayınlamayacak. Trabzonspor Yönetiminin bundan önceki maçlar da olduğu gibi bu maçta da hiçbir girişimde bulunmadığı iddia edildi.

Trabzonspor taraftarları maçın Tv kanalında yayınlamayacak olmasına tepki gösterirken böyle bir rezalet yok, Trabzonspor taraftarı olarak bizler utanıyoruz daha önce Tv’de yayınlanan karşılaşmalar hep son dakika belirlendi. Trabzonspor yönetimi belli ki Avrupa’da yer almak istemiyor ve bunun için elinden geleni yapmaya çalışıyor denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler