Trabzonspor lige damga vuracak!

Yeni sezon hazırlıkları için Bolu’da kampa giren Trabzonspor Medical Park basketbol takımı güç depoluyor.   Milli takımlarda bulunan Stipanovic ve Damian Kulig dışında tam kadro çalışan Bordo-Mavili ekip, lige kadar eksiklerini gidermek istiyor. Eylül ayı

Trabzonspor lige damga vuracak!
Yeni sezon hazırlıkları için Bolu’da kampa giren Trabzonspor Medical Park basketbol takımı güç depoluyor.
 
Milli takımlarda bulunan Stipanovic ve Damian Kulig dışında tam kadro çalışan Bordo-Mavili ekip, lige kadar eksiklerini gidermek istiyor. Eylül ayı boyunca turnuvalara katılarak maç eksiğini giderecek olan Trabzonspor MP, bu süre öncesi güç olarak hazır olmak istiyor.
 
Yeni transferleri ile dikkat çeken Bordo-Mavili ekip, bu sezon ligi kasıp kavurmak için kolları sıvadı. Özellikle Darius Johnson Odom, Tarence Kinsey, Damian Kulig gibi yabancı oyuncuları kadrosuna katan bordo-mavili ekip, Hakan Demirel, İbrahim Yıldırım, Berkay Candan, Sertaç Şanlı, Gani Gülaslan ve Fırat Töz gibi yerli oyuncularla kadrosunu güçlendirdi. Geçen yıldan da Stipanovic, Velickovic, Hardy ve Alper Saruhan kadroda bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor