Trabzonspor kaçan puanlara yanıyor!

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısında Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray ile aynı puanı toplayan Trabzonspor, ligin ilk yarısında kaçırdığı puanlara yanıyor. Şampiyonluk umutlarıyla başladığı sezonda beklenmedik puan kayıpları yaşayarak zirvenin uzağın

Trabzonspor kaçan puanlara yanıyor!

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısında Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray ile aynı puanı toplayan Trabzonspor, ligin ilk yarısında kaçırdığı puanlara yanıyor. 

Şampiyonluk umutlarıyla başladığı sezonda beklenmedik puan kayıpları yaşayarak zirvenin uzağında kalan ve ligin 8. haftasında sezona başladığı teknik direktör Vahid Halilhodziç ile yollarını ayırarak takımın başına Ersun Yanal'ı getiren bordo-mavililer, ilk yarıda kaçan puanlara yanıyor.

Ligin ilk yarısının 16.haftada tamamlanmasının ardından bordo-mavililer 5 galibiyet, 8 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde ederek 23 puan ile ilk yarıyı tamamladı. İkinci yarıda ise Karadeniz ekibi, 11 maçta 7 galibiyet, 2'şer beraberlik ve mağlubiyet elde ederek 23 puan topladı. 46 puanla 5. sırada yer alan Trabzonspor, şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray ile ligin ikinci yarısında aynı puan topladı.

LİGDE İLK 6'DA YER ALAN TAKIMLARIN İLK YARI VE İKİNCİ YARI TOPLADIKLARI PUANLAR

Lider Fenerbahçe, ligin ilk yarısını 36 puan ile tamamlarken, ikinci yarıda ise 23 puan toplayarak puanını 59 yükseltti. Beşiktaş ve Galatasaray ise ligin ilk yarısının tamamlandığı ilk 16 haftalık bölümü 35 puanla tamamlarken, ikinci yarıda elde ettikleri 23 puanla 58 puana ulaştılar.

AVRUPA YARIŞI SÜRÜYOR

Avrupa Kupalarına katılma mücadelesi veren İstanbul Başakşehir, Trabzonspor ve Burasspor arasındaki rekabette sürüyor. İstanbul Başakşehir ligin ilk yarasını 27 puan ile tamamlarken, ikinci yarıda ise elde ettiği 20 puan ile 47 puana ulaştı ve bordo-mavililerin 1 puan önünde 4. sırada yer aldı. Ligin ilk yarasında kaybettiği puanlara üzülen Karadeniz ekibi, ligin ilk yarısını 23 puanla tamamlarken, ikinci yarıda ise 23 puan toplayarak 46 puan elde etti ve 5 sırada yer aldı. Bursaspor ise 26 puan ile tamamladığı ilk yarının ardından ikinci yarıda ise 18 puan toplayarak 44 puan ile 6. sırada yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler