Trabzonspor için transferde çok ince detay!

Haber61 Spor Servisi   Trabzonspor Divan Kurulu bugün gerçekleştirildi. Kurulda konuşan yönetici Önder Bülbüloğlu kürsüdeki konuşmasının ardından Haber61'e transferle ilgili çok ince bir detayı açıkladı.   Bülbüloğlu, UEFA'nın Trabzonspor'a verdiği sınırl

Trabzonspor için transferde çok ince detay!
Haber61 Spor Servisi
 
Trabzonspor Divan Kurulu bugün gerçekleştirildi. Kurulda konuşan yönetici Önder Bülbüloğlu kürsüdeki konuşmasının ardından Haber61'e transferle ilgili çok ince bir detayı açıkladı.
 
Bülbüloğlu, UEFA'nın Trabzonspor'a verdiği sınırlama cezası içinde transferde önemli bir detay olduğunu söyledi. Bülbüloğlu'nun verdiği bilgiye göre; bordo mavililer yurtiçi transferlerinde bonservis bedeli ödeyerek istediği kadar futbolcu transfer edebilecek ancak takımın Avrupa'da oynaması halinde bonservis bedeli ödenerek alınan yalnızca bir futbolcu UEFA oyuncu listesine kaydedebilecek. Ayrıca Avrupa Kupaları için vereceği kadroda 22 futbolcu yer alabilecek.
 
Bülbüloğlu ayrıca Trabzonspor'un kiralık ve bonservis bedeli elinde olan futbolculardan istediği kadar transfer yapabileceğini de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler