Trabzonspor için tarihi bir gün

Başkan Hacıosmanoğlu temel atma töreninde yaptığı konuşmada bu günün Trabzonspor için tarihi bir gün olduğunu belirterek, "Trabzonspor'un için tarihi bir gün. Benim de görev aldığım yıllarda iki yönetici arkadaşımız Faruk Kanca ve aydın Pişiren’in ortaya

Trabzonspor için tarihi bir gün

Başkan Hacıosmanoğlu temel atma töreninde yaptığı konuşmada bu günün Trabzonspor için tarihi bir gün olduğunu belirterek, "Trabzonspor'un için tarihi bir gün. Benim de görev aldığım yıllarda iki yönetici arkadaşımız Faruk Kanca ve aydın Pişiren’in ortaya çıkardığı bir proje. İlk Bu proje ortaya çıktığında hayal diye adlandırıldı. Ama insanlar hayal kurmadıkça gerçekleri yaşayamaz.  Stadın geciktiği yönünde eleştiriler var. Mahkemeye gittiler ama sonuç alamadılar, stadı engelleyemediler. Bu stadın temelini atıyoruz. Trabzonspor yaşadığı şampiyonluklarla Anadolu beyi ünvanını aldı. İnanıyorum ki Trabzonspor  bu yapılan tesislerin ardından Avrupa’da da Türk devrimini yapacaktır.

Trabzonspor’a başkan olup yönetimde bulunup siyasi yollarla makam yükselten insanlar var. Ben Trabzonspor’a siyaseti karıştırmayan tek başkanım. Benim yaptığım tek şey dünya lideri başbakanımıza yakın olmak. Biz spor adamıyız. Spor adamı konuşmaz. Spor adamı kulübün menfaatleri dışında hiçbir icraatın içinde yer almaz. Biz yurt dışına çıktığımızda hangi itibar ile karşılaştığımızı çıkanlar çok iyi bilir. Ülkemizin güçlenmesini istemeyen ülkeler var. Biz bugüne kadar muhtaç durumda olan bir ülkeydik, ama şimdi diğer ülkelere yardım eden kucak açan ülke durumuna geldik.'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler