Trabzonspor için son iddia İskoçya'dan!

Trabzonspor için her gün yeni bir transfer iddiası ortaya atılmaya devam ediyor. Dış basında çıkan transfer iddialarına bugün bir yenisi daha eklendiİskoçya'nın The Scotsman gazetesi, CEO Burak Gürdal'ın önceki gün Celtic kulübü yetkilileriyle yaptığı gör

Trabzonspor için son iddia İskoçya'dan!

Trabzonspor için her gün yeni bir transfer iddiası ortaya atılmaya devam ediyor. Dış basında çıkan transfer iddialarına bugün bir yenisi daha eklendi

İskoçya'nın The Scotsman gazetesi, CEO Burak Gürdal'ın önceki gün Celtic kulübü yetkilileriyle yaptığı görüşmede uzun süredir yürütülen operasyonu tamamladını duyurdu.

2008'den beri İskoçya'da Celtic forması giyen başarılı oyuncu 2006-08 arasında Premier Lig'de Manchester City'de oynadı. Burada gösterdiği başarılı performans Samaras'ı zirveye taşıdı. 29 yaşındaki yıldız son olarak Brezilya'da organize edilen Dünya Kupası'nda Yunanistan formasını giydi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler