"Trabzonspor hiç bir zaman büyük kulüp olmadı!"

Trabzonspor’un efsane futbolcularından Hami Mandıralı, Trabzonspor’un hiçbir zaman büyük kulüp olmadığını ama büyük takım olduğunu söyledi.1967 Trabzonsporlular Derneği’nin Güngören Belediyesi Şehrigül Tesisleri’nde yaptığı tanışma toplantısına, 1967 Trab

"Trabzonspor hiç bir zaman büyük kulüp olmadı!"

Trabzonspor’un efsane futbolcularından Hami Mandıralı, Trabzonspor’un hiçbir zaman büyük kulüp olmadığını ama büyük takım olduğunu söyledi.

1967 Trabzonsporlular Derneği’nin Güngören Belediyesi Şehrigül Tesisleri’nde yaptığı tanışma toplantısına, 1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, Trabzonspor’un efsane futbolcusu Hami Mandıralı, Trabzonspor’un eski yöneticilerinden Erol Tuna ve Ali Kemal Denizci katıldı.

“EKİCİ’NİN BENİMLE KARŞILAŞTIRILMASI ÇOK ŞIK BİR ŞEY DEĞİL”

Trabzonspor’un efsane futbolcusu Hami Mandıralı, söz konusu Trabzonspor olunca konuşulacak çok şeyin olduğunu belirterek, “Şu anda iyi denen bir şey yok. Durum hepimizin canını acıtıyor. Kötü giden Trabzonspor’da iyi şeyler de oluyor. Bir kardeşimiz çıkıyor zamanında benim yaptığım gibi maçları kurtarıyor. Ona sahip çıkmak ve onu övmek görevlerimizden bir tanesi. Mehmet Ekici benimle karşılaştırılıyor. Benimle karşılaştırılması çok şık bir şey değil. Herkesin bir tek amacı var Trabzonspor’a hizmet etmek. O kardeşimiz de hizmet ediyor attığı goller ile. Kötü giden bir ortamda attığı goller ile bizi mutlu ediyor. Trabzonpsor formasını adam gibi onurlu bir şekilde taşıdım” dedi.

“TRABZONSPOR HİÇBİR ZAMAN BÜYÜK KULÜP OLMADI”

1995-1996 sezonunda kaçan şampiyonluğu hatırlatan Mandıralı, “O sezondaki kadro benim için Trabzonspor tarihinde en önemli kadrosudur. O kadro şampiyon olmalıydı. Biz rakiplerimizi 6-0 yeniyorduk. Bize neden 7-0 olmadı diye ağza alınmayacak küfürler ediyorlardı. 1 gol attığın zaman da 3 puan alıyorsun. 7 gol de attığın 3 puan alıyorsun. Biz şampiyonluğu Vanspor maçında kaybettik. 20 bin sefer de oynasak yenemezdi. Ama geldi bir tane gol attı şampiyonluğumuzdan etti bizi. Fenerbahçe bizi yenebilir büyük takımdır. Biz o maçta yılın en iyi maçını oynadık. 1-0 öndeyiz. Beraberlik şampiyon yapıyor bizi. Ama bağlandık. Atamadık, olmadı. Bizim tesislere gidişimizi hatırlıyorum. Otobüsün üzerinde bir tane cam yoktu. Belki de başka şeyler olacaktı. Kendi taraftarımız tarafından otobüsümüz paramparça yapıldı. Trabzonspor hiçbir zaman büyük kulüp olmadı, büyük takım oldu. Küçük şehir her zaman İstanbul egemonyasına baş kaldırmıştır. Biz Tabzonspor’u her zaman adam gibi savunduk” diye konuştu.

“ŞU ANDA TAKIMIMIZIN BAŞINDA OLAN HOCA SOYUNMA ODASINA KOŞARAK GİDİYOR”

11 sene sonra Mustafa Hoca ile beraber tekrar kulübe geldiğini vurgulayan Mandıralı, “Ben Mustafa Hocanın ekibine sonradan katıldım. Mustafa son 14 maç dayanamadı bıraktı gitti. Ben otomatik olarak devam ettim. 14 maçta sadece 1 maç yenildik. Fenerbahçe maçında olaylar var. Şu anda takımımızın başında olan hocası soyunma odasına koşarak gidiyor. Benim başkanım özel uçakla gidip onu alıp geliyor. Onu hoca yapıyor. Benim başkanım ’ben Fenerbahçe’den başka bir takımda oynamam’ diyen oyuncuyu alıp geliyor. Bizim dönemimizde bir tane santrafor istedik ama alınmadı. Vahid hoca geldiğinde alınan oyuncular harcanan paralar... Geldiği günden gittiği güne kadar yönetimi eleştirdi. Gitmesi gereken hocaydı. Vahid hoca hayatında göremeyeceği paraya geldi. Benim başkanım şu anki mevcut hoca için imza veriyor sonra da onu takımın başına getiriyor. Trabzonspor’da Trabzonlu oyuncu yok” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler