Trabzonspor herşeyin önünde gelir

Kongre süreci ile ilgili açıklama yapan TESOB Başkanı Metin Kara başkan adaylarına çağrı yaparak “Trabzonspor bu şehirde her şeyin önünde gelir, uzlaşma ve dayanışma içinde camiamıza yakışan bir kongre olsun” mesajını verdi.   TRABZON KONGRE ÖNCESİ SES VE

Trabzonspor herşeyin önünde gelir
Kongre süreci ile ilgili açıklama yapan TESOB Başkanı Metin Kara başkan adaylarına çağrı yaparak “Trabzonspor bu şehirde her şeyin önünde gelir, uzlaşma ve dayanışma içinde camiamıza yakışan bir kongre olsun” mesajını verdi.
 
TRABZON KONGRE ÖNCESİ SES VERİYOR
 
5-6 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek Trabzonspor kongresi öncesi heyecan dorukta. Kongre öncesi sivil toplum ve meslek kuruluşları ile derneklerden mesajlar var. Esnaf şehri Trabzon’un en önemli kuruluşuna sahip Trabzon Esnaf Sanatkar ve Odaları Birliği(TESOB) Başkanı Metin Kara’da kongre süreci ile ilgili yaptığı açıklamada önemli mesajlar verdi.
 
DÜŞMAN SEVİNDİRMEYELİM
 
Trabzonspor’un bu şehrin vizyonu ve misyonu açısından çok önemli bir değer olduğunu belirten Kara “Bordo-mavi sevdası her şeyin önünde gelir.Yurt içi ve yurt dışında da binlerce taraftarımız var. Onların ve bizim tek beklentimiz bu kongrenin Trabzonspor camiası için en hayırlısı olması.Başkan adaylarımıza başarılar diliyoruz.Uzlaşma-hoşgörü ve dayanışma içinde camiamıza yakışan kongre olsun.Dosta-düşmana nasıl kongre yapılır gösterelim” şeklinde konuştu.
 
KARA’DAN SAĞ-DUYU ÇAĞRISI
 
Kongre öncesi ve sonrası yaşanacak gerginliğin hiç kimseye fayda getirmeyeceğini belirten TESOB Başkanı Metin Kara “Esnafından memuruna-işçisinden öğrencisine kadar geniş bir kitleye hitap eden Trabzonspor’u aşağı çekmek, zayıf göstermek bize yakışmaz. Delege gelir sandıkta sözünü söyler oradan çıkacak iradeye de herkes saygı duyar.Başka arayışlar içinde olmak Trabzonlu ruhuna ve ahlakına sığmaz. Hepimiz sağ-duyulu olmalıyız” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem